Fakta om Wild Bobcats i Florida

Bobcats er ikke opført som truede eller truede dyr.

Bobcat er bortset fra Florida panter, den eneste andre feline specificerer, der kan findes i hele Florida, ifølge Coryi Foundation Inc., en organisation, der fortaler for dyreliv uddannelse, bevarelse og forskning. Bobcats kan findes i hele USA, men der er en overflod af de firebenede pattedyr i hvert amt i Sunshine State. Fordi bobcats foretrækker levesteder med dybe skove, landdistrikter og sumpområder, er Florida hjemsted for de fleste af landets bobcats.

Udseende

Florida bobcats er typisk brune eller grå, og de er plettet med gule eller hvide undersider, ifølge Florida Fish and Wildlife Conservation Commission. Bobcats fik deres navn på grund af deres korte "bobbed" haler, selvom bobcats har været kendt for at have haler op til 18 inches. Bobcats er størrelsen af ​​små til mellemstore hunde, der vejer overalt mellem 15 og 35 pund og måler omkring 3 meter lang.

Home Range

Sammenlignet med store kødædende dyr er bobcats relativt små, og de behøver ikke en stor mængde areal at jage bytte, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences. Bobcats forbliver typisk inden for en 5- til 15-kvadrat-mile hjemme rækkevidde, fordi jagtede fødevarer er rigelige. Men mænd har en tendens til at sejre længere hjemmefra end hunner på grund af både avl og territorial grunde.

Mad

Bobcats spiser kun kød, såsom cottontail kaniner, trærotter, Florida mus, vaskebjørn, hogs og mol. Disse kødædende dyr bruger omkring 40 forskellige dyrearter, og omkring 70 procent af bobcats byte består af kaniner og rotter ifølge Coryi Foundation, Inc. Fordi de fleste af dyrene bobcats spiser er små, jager bobcats et væld af dyr for at være tilfreds.

Avl

Florida bobcats opdrætter når som helst fra august til marts, og disse katte starter opdræt, når de er 1 årige, ifølge Florida Fish and Wildlife Conservation Commission. Den svangerskabsperiode for en bobcat er mellem 50 og 60 dage, og en typisk liter størrelse er to eller tre killinger. Baby bobcats åbner deres øjne, når de er omkring 9 dage gamle, og de er fravænnet, når de er 2 måneder gamle.

Del Med Dine Venner