Truede dyr: den snedækkede ugle

Snedige ugle er lette at identificere.

Snøuglen (Nyctea scandiaca) blev først klassificeret af Carolus Linnaes, som var svensk naturforsker, i 1758. Snedige ugle er forskellige fra andre uglearter, da de er daglige, hvilket betyder at de er aktive om dagen. De fleste andre uglearter er natlige. Denne smukke fugl kan næsten beskrives som katlig, da den stirrer med sine store gule øjne, mens den hænger lavt på jorden.

Beskrivelse

Der er ikke nogen lettere fugl at identificere end den snedækkede ugle. Det er en slående hvid fugl, der vokser til 25 1/2 tommer i længden, med en imponerende vingespind på op til 63 inches. Den voksne kvindelige er større end den voksne mand. Selv om hanen er næsten helt hvid, undtagen for meget få mørke pletter, har kvinden en tendens til at have mørke pletter på toppen af ​​hendes hoved, der går ned på ryggen og i skuldrene. Yngre ugle er meget mørkere i farve, men mister disse markeringer, da de modnes i fuldt voksne.

Meddelelse

Snøyglen kommunikerer på en række måder. Mænd, Ægoot "Meget oftere end kvinder og synes at bruge denne lyd, når de føler sig truede. Både mandlige og kvindelige har en række andre opkald, herunder alarmen, Äúkrek, krek, krek. "Sangen er dyb, Äúgawh, gentages hvert femte sekund og kan høres op til fem miles væk.

Fodervaner

Snowy ugler er kødædende og deres vigtigste kost er lemmings. Det anslås, at en snedækket ugle vil spise ca. 1.600 lemmings om året. De spiser også mus og andre små pattedyr, både fugle og fisk. Det meste af en sneryd uges jagt er kendt som en sit-and-wait stil. Prey er fanget på jorden, i luften eller fra vandets overflade. De sluger deres bytte hele, og kødet fordøjes af fuglens mavejuice. Knoglerne, fjer og pels er lavet i små ovale pellets, der genopstår af fuglen 18 til 24 timer senere.

prædation

Den vigtigste rovdyr i den snedækkede ugle er mennesker, da de jages efter deres æg, der skal bruges som trofæer og for at beskytte spildyr. Andre rovdyr omfatter ræve og ulve såvel som ørne, der vil angribe yngre fugle i reden.

Bevarelse

Der antages at være ca. 280.000 sneruglede uger i verden. Et flertal af disse findes i Alaska, Canada og Grønland samt Rusland og Skandinavien, hvor de opdrætter. Om vinteren flytter de til USA, de britiske øer og Nordeuropa. Snøyglen er ikke truet eller truet i USA, men er beskyttet under U.S. Migratory Bird Act.

Del Med Dine Venner