Truede dyr i nåletræer

Nåletræer er hjemsted for tusindvis af dyr, normalt i områder med koldere klimaer.

Nåletræer, også kaldet taiga eller borealskoven i det nordlige Eurasien, har lange vintre og moderat til høj årlig nedbør. Søer, moser og floder er en del af landskabet domineret af fyrretræer, graner og larger og moser, levervorter og laver dækker jorden. De fleste af træerne er stedsegrønne og skaber en kontrast mod det hvide, snedækkede landskab i vintermånederne. Kun bestemte arter kan overleve i dette skelne miljø, og nogle af dem findes på listen over truede arter.

Gråbjørn

Grizzlybjörnen har konkav ansigt, klør næsten størrelsen af ​​menneskelige fingre og pels, der varierer fra mørkebrun til lyscreme og sort. Navnet grizzly kommer fra de lange hår med hvide spidser på ryggen og skuldrene, der giver det det "grizzled" look. Voksne hanner kan vægt 300-850 pounds og kvinder 200-450 pounds. Grizzlies er altomfattende og deres kost omfatter både vegetation og dyr. Deres kost varierer mellem årstider og afhænger af, hvilken mad der er til rådighed. Ca. 1000-1.200 grizzlybjørn findes i fem separate populationer i de nedre 48 stater. Grizzlyberen er opført som en truet art i de lavere 48 stater og truet i Canada. I Alaska er grizzlies spildyr med regler.

Spotted Owl

Den spotted ugle er mørk brun med små hvide pletter. Den spotted ugle jagter om natten og dens kost omfatter flyvende egern, woodrats, flagermus og andre ugle. Den har en vingespids på 39,8 inches og den vejer 17,6-24,7 oz. Den spotted ugle har ikke bygget sin egen rede, og den har 1 til 3 æg. De er stærkt ramt af klare logning og findes ofte midt i kontroversen mellem loggere og miljøforkæmpere. Den spotted ugle er opført som truet i Canada, men anses kun for at være "truet" i USA.

Woodland Caribou

Woodland caribou har grå eller gråbrun frakke med hvide pletter på skuldre, bryst, mave og under hale. Den anslåede befolkning er 1,5 millioner, men befolkningen er hurtigt faldende i Canada. Caribous har lange ben at vandre i dyb sne og faste kroppe for at gøre dem stabile. De kan vægt 220-420 pounds og nå højden på tre til fire fod. I sommermånederne spiser skovtræer grøn vegetation, men når vinteren kommer, indeholder deres kost kun lichen. Trusler for caribou omfatter industriel udvikling, logning, olie og gas efterforskning, minedrift, fritidsaktiviteter og turisme.

Sibiriske tiger

Den sibiriske tigers habitat omfatter sydøstlige Rusland og den anslåede vilde befolkning i dag er ca. 350-450 tigre. Den sibiriske tiger er den største tigerart, og den kan være op til 13 meter lang og vægt 700 pund. Årsager til, at sibiriske tiger bliver truet, er poaching og tab af habitat forårsaget af logning og udvikling. Tigre er pocheret for deres pels og kropsdele, såsom knogler, der anvendes i kinesisk medicin. Selv om Kina har erklæret at bruge tigerdele i medicin ulovligt, er polning stadig vanligt.

Sibirisk kran

Sibirisk kran kan findes i arktisk Rusland og vestlige Sibirien, og dets naturlige habitat er vådområder med puljer af lavt og klart ferskvand. Sibirisk kran har hvid krop og fjer og rødt rød plet på ansigtet. Kraner kan vokse til at være 3-3,5 fod i længden og vægt 16-20 pounds. De er omnivorøse at spise vegetation og insekter i løbet af deres parringssæson, men kun vegetation i andre tidspunkter af året. Jagt på sin vandringsrute til Indien og ødelæggelse af vådområder har gjort sibirisk kran truet.

Del Med Dine Venner